34. ročník Duškovy soutěže hudební mládeže ve zpěvu (2014)

V kategorii amatérských pěvců B 1 (10-14 let) získali 1. cenu Filip Dobrovodský ze ZUŠ Praha 8 Taussigova, 2. cenu Ludmila Holíková ze ZUŠ Brno Smetanova, 3. cena nebyla udělena a čestným uznáním byly oceněny Lenka Zoubelová ze ZUŠ Hradec Králové Habrmanova, Štěpánka Tlustá ze ZUŠ Třemošná a Natalia Kalivodová ze ZUŠ Náchod.

V kategorii B 2 (15-20 let) získala 1. cenu Kateřina Kührová ze ZUŠ Brno Smetanova, 2. cenu Klára Benešová ze ZUŠ Hradec Králové Habrmanova a o 3. cenu se dělí Sabina Jarošová ze ZUŠ O. Nedbala v Táboře a Vladimíra Berná ze ZUŠ Český Krumlov.

V kategorii B 3 (21-25 let) získal 1. cenu Adam Grygar ze ZUŠ dr. Leoše Janáčka v Ostravě-Vítkovicích a 3. cenu Karolína Formánková ze ZUŠ Fr. Kmocha v Kolíně (2. cena nebyla udělena).

V kategorii budoucích profesionálů A 1 (15-20 let) získala 1. cenu Kristýna Kůstková z konzervatoře v Pardubicích, 2. cenu Eva Blažková z konzervatoře Jana Deyla v Praze, 3. cenu Mariana Ambrožová z konzervatoře v Pardubicích a Tereza Štěpánková z konzervatoře v Plzni a čestné uznání Daniel Kfelíř z konzervatoře v Plzni.

V kategorii A 2 (21-25 let) získal 3. cenu Rostislav Florian a čestné uznání Elizabeth Denysjuk, oba z plzeňské konzervatoře.

 

Sdílet článek: